....

Hej nu e jag här har lunch rast nu funderar på att gå ner till stan en sväng men jag vet inte en. Har nyss haft matte gick faktiskt ovanligt bra faktiskt fan va jag e grym eller nä:P menmen ska dra hej:)

på skolan

hej nu sitter jag här igen är på skolan nu kom nyss me bussen väntar till jasg ska ha engelska nu. Man har ju tur idag slutar halv 2 idag, efter skolan blir det sta ska träffa älsklingen och då får vi se vad vi ska hitta på. Jaja men ska dra och ha lektion nu så vi hörs om nån timme:)3

...

Hej nu kom jag precis från ännu en poker kväll med killarna:P idag har det inte hänt så mycket har varit på skolan typ bara:P Sen gick man på stan en stund och träffa älsk:)

Nu har jag inte en aning vad jag ska göra det blir nog dusch och sen sova e grymt trött så vi hörs hej då:P:)

på skolan:P

Nu sitter jag här på skolan och väntar på att min lektion ska börja och det blir engelska vill inte:( men man måste ju eller man måte inte men jag vill vill inte ha sämre betyg en jag redan har:P

Men ska gå nu hörs kanske senare idag:)

:)

Hej hej nu e jag här igen och jag har typ inget att göra fönderar på om jag ska beställa lite kläder men jag vet riktigt inte än:P Här har jag några bilder på nå kläder jag kanske ska köpa:)







hemma:)

Hej hej på er kom nyss hem  från stan, idag har jag haft matte prov fan va det gick grymt dåligt ialla fall haha som vanligt då:P

Snart är det valborg längtar fest fest:D vad ska ni göra på valborg då?:)

Själv ska man va med älsklingen längta och sjävklart massa folk så det kommer att va full fart då:)

:)

Nu e det dax för mig att säga god natt och vi ses imorgon igen:)

hejhej:)

Kom nyss hem från poker kvällern med killarna vi har suttit i 4 timmmer typ kul va det ialla fall:)

Men jusst nu sitter jag och lyssnar på lite musik och sitter här lite och funderar på om jag ska städda mitt rum:P Ni vill inte se hur mitt bord ser ut ialla fall, kan säga att det står nå antal flaskor och burkar här:P



hej:)

Nu kom ag precis hem har varit i skolan gjorde typ inte ett skit om ja säger så har typ bara hållt på med min kortlek :P Jag har typ blivit beroende av att hhålla på med kortmen det är grymt roligt ialla fall de e vad jag tycker här har ni en liten video på vad jag tränar på nu:D grymt svårt.








IKVÄLL:D

Så blir det poker med killarna fattar inte varför vi ska spela ikväll men kul:P

förlåt:P

Nu har inte jag skrivit på ett tag igen det brukar bli så här på helgerna det är för jag e med tjejen de e därför


Men nu ska jag sova sriver imorgon:)


:(

har inte tid nu är så grymt less på allt nu bara

hej:)

Nu sitter jag här men ska snart gå igen sitter och ser på en film nu inte en aning vad den heter haha:P
Så ska dra skriver nått mer imorgon kväll hejdå så länge:)


I morgon kommer min älskling oxå längtar:)<3

hej:D




Hej nu e jag hemma har nyss ätit midda det lax o potatis  och nån sås idag gott;) och jusst nu sitter jag och dricker coca-cola haha:P.

Snart ska man till en lägenhet har lånat av min mormor så jag kan få lite sovmorgon slipper jag kliva ut så tidigt innan jag ska till jobbet, jag vet jag är lat:P Jag skriver nog lite mer ikväll men hörs sen då:)

här får ni en liten låt oxå:P



:)

Hejnu är jag här igen kom nyss från lunchen skit blää säger jag de va nått ihop plock som tillslut blev en soppa::P Nu e det bara att vänta tills matten börjar elloer kanskje det va svenska ää jag vet inte de får jag se då:)

Tänkte fråga vad ska nni göra idag då?:D

hej hej:)

Nu sitter jag här igen men jag e på skolan den här gången jag sitter och lyssnar på musik GREEN DAY :D

ska ha matte nu men jag har ingen lärare typ kul:) Så jag kan skriva vad det händer idag för mig och det blir inte så mycket de blir ju skolan nu ett tag och de e typ till halv två:P Sen efter de blire det en sväng på stan och kolla lite på kläder tror jag se om man hittar nått:P efter de tar jag bussen hem och går direkt till tven och datorn.

Ojoj! :O  Nu kom det en lärare måste gå skriver mer sen kanske:)

hej på er:)

Nu kom jag precis från duschen sen kom jag direkt hit efter jag hade klätt på mig:P

Jag kan ju skriva lite hur min dag har varit kanske:P man kan ju börjas med att det inte riktigt har varit min dag precis. Har haft dåliga tankar sen i södags så man kan säga att det har varit en dålig halv vecka typ eller vad man kan säga hihi:P

Ja man kan börja med att jag klev upp på mogon som alla andra mornar och gjorde mig i ordning för att åka till skolan:P När jag kom till skolan va det ju engelska som jag älskar NOOT! hata jobba inget typ dålig dag som jag skrev.

Eller vi gör så här iställe jag skriver bara vad jag hade för lektioner för jag tror riktigt inte att ni bryr er så mycket vad jag gjorde i skolan:P haha. Det börja ju med eng sedan blev det matte och sen till sist så blev det sve sådär ja nu vet ni ju de:P OJ! :O Vänta blömde ju att jag hade bild oxå, nu e jag klar:P

Men nu hade jag tänkt mig att jag ska se på en film men hörs kanske mer ikväll annars blir det imorgon:)


:D

Hej nu sitter jag här igen tänkte bara he in en bra låt ja tycker det ialla fall:)



min första fråga:)

 
Fråga:

Ida

Hej gullet!
jag är lite fundersam över hur din sexuella läggning är egentligen?
pussen


Svar:

Hej Ida:)

Här har du ett svar på de jag är hetrosexuell.

Kul att du fråga:)

min första frågestund:)

Ja hej på er nu har jag frågestund för första gången vet riktigt inte vad man skriver hoppas det här duger haha kul:) det skulle vara kul om man fick några frågor skriv fråga vad ni vill så ska jag göra så gått jag kan när jag svara.:D<3

:)

hej nu e jag här igen kom nyss hem det gick ganska bra på pokern vann ialla fall 50 kr stålt:D

Men nu sitter jag och pratar med älsk ch ser på INT-BRA:) det går inte bra för BRA ialla fall men ska se klart på matchen nu:P

:P

Haha gissa vad det blir poker ikväll:P ska typ till victor nu de e där vi ska vara, så vi hörs hej:P

hej:D

Kom precis hem grån stan nu och vet inte vad jag ska hitta på nu:P ska nog sitta lära mig en massa kort trick haha ganska tråkigt men vad ska man annars göra:P? Jag åter kommer sen hej så länge:D

tja:)

Jag hade nyss prov i matte och det gick åt blllläääää:( och nu sitter man och väntar på att man ska engelska prov oxå inte kul:P. Men efter de så skulle vi få åka och bowla de kommer att blir roligt ialla fall och sen får vi sluta för denna dag skönt:). Senb åker man nog hem sätter sig vid dator etttag och lite tv blir det nog oxå så vi hörs ikväll nån gång hej:D<3

skit!!!

FAAAN! vill bara skriva att jag är grymt less på DIF nu förlora mot HV satsar aldrig pengar på DIF igen skit oxå faaan.

kom nyss hem har varit på träning sen blev det att jag åkte jag till en kompis och såg på nå jävla skit lag som spela. Nu sitter jag här och skit igen fan men hörs imorgon ska sova natti.


hejhej:)

Kom precis från Victor har spelat poker och gissa vem som blev två jo jag igen jag blev så less:P
Men nästa helg blir det igen och ska jag fan vinna;P

Men men imorgon börjar skolan igen, helgen e slut än en gång tråk:P Nu har jag inte en anning på vad jag ska hitta på blir nog en film och prata lite med älsk. Sen bli det nog sova för min del och lite mer skrivande imorgon hej då:D<3

heey!

Nu kom jag precis hem från jobbe:P och jag hann precis säga hej då till älsk innan hon åkte med bussen  hem oxå:)

Ja ikväll blir det poker för mig ialla fall men den här gången ska jag fan vinna haha:D vi blir bara tre stycken somm spelar denn här gången men de funka ju de me:)

Man mår inte så himmla bra nu heller fick typ nu veta en sak men man måste ju försöka glömma men det blir svårt tar nog ett tag men hör nog mer ikväll:)

tråk söndag:P

hej förlåt att jag inte har skrivit på ett litet tag har varit mycket med älsk och hon ska hem idag så ska va med hon så länge:)

Sen ska jag iväg och jobba i tre till och det är nått jag inte vill på en söndag tråk:( så vi hörs nog mer ikväll:)

godmorgon:)

Nu har man nyss vaknat ska bara vänta tills älsk vaknar:) Jag har inte en annaing på vad man ska göra idag de får jag nog tänka på. Just nu så sitter jag och lissnar på musik ialla fall vi hörs senare idag hej så länge:)

hejhej:)

Kom nyss hem har varit och spelat poker med killarna kom vi hade det roligt ikväll ialla fall. Måste skryta lita själv så kom man tvåa men jag van inte nå penger de va inte lika roligt men nästa gång så vinner jag:P Men nu ska jag gå och fika nått och sen ska jag väll mysa med tjejen;) vi hörs hej då på eller:)

god natt:)

Ska sova nu så vi får höras mer imorgon:)

:)

Hej på er jag kan ju börja med att träningen ikväll va grymt jobbigt men rolig:) Vi hade träning med tjejerna oxå vi va så få på träningen så vi va med tjejerna de va oxå roligt de e inte ofta man tränar med ett tjej lag men det va roligt att göra de me:) Jaja men ska se på en film som går på tv nu Blood Diamond tror jag att den heter hörs kanske senare hej så länge:)

hej allehopa!

Nu kom jag nyss hem från stan ska snart byta om och sen e det bara att åka på träning:)hörs senare. Imorgon kommer min älskling<3 längtar men ska dra nu hörs sen hej så länge:)

på skolan:(

Hej nu sitter jag här på skolan igen ska snart ha sve. Idag är jag själv i kalssen alla andra är på praktik orkar inte gå på torsdagar så jag åker till skolan och jobbar iställe.

:P

Nu e det dax för mig att  skriva god natt tror jag:P är grymt trött nu. Men först ska jag no se klart på filmen den e ganska tråkig men vill ialla fall se klart på den:P.

Ja snart är det ju helg oxå vet inte varför jag skriver det nu men då kanske jag kommer att få träffa älsklingen längtar:D<3 hörs mer imorgon natti<3


hej:)

Nu är jag här igen har nyss duschat har varit på träning grymt jobbigt va det jag kommer inte kunna gå imorgon typ haha:P Men nu sitter jag och fikar lite sen blir det nu lite tv och sen kommer jag tillbaka hit igen sen blir det nattinatti:P hörs sen hej så länge:)


hej bloggen:P

Nu e jag hemma från skolan igen:P nu e det bara att vänta tills träningen ska börja:)


Här får ni en låt as bra:)





hejhej

Nu sitter jag här och väntar på att man ska ha eng, är inte sugen på de nu på morgon och allt:P
Nu kom min lärare måste gå hej då kanske hörs mer senare:)

:)

Så gjorde inte så nog de va mest för att dryga ut tiden lite, men ska nog försöka sova nu natti på er:P





hej

Nu sitter jag här igen och mår skit den här gången har dåliga tankaar:( inget jag vill skriva om.


Men nått jag kan skriva om det är morgon dagen det är inte så spänande men bara för att haha:P.
Vi kan ju börja med att det kommer bli en grymt tråkig skol dag imorgon ialla fall med matte, sve och eng blir det morgon på mina lektioner:P. Sen efter man har slutat skolan för dagen bli det en liten runda på stan och sen blir det hem färd. Sedan när man har kommit hem så blir det bara att byta om och sen åka på träning, här har ni ungefär min dag imorgon:P


Tänkte sätta mig och rita lite nu så ni kanske får se nån teckning senare hej då så länge:)<3

:)

Hej hej kom typ hem för en timme sen:P jag gick runt i stan ett tag de va grymt tråkigt träffa typ inge folk:P


Jaja:P när jag kom hem så blev det att leta fram mina rit saker de va ett tag sen man kladda lite, ganska tråkig teckning blev ingen färg:P. Jag blev ganska nöjd med den eller vad tycker ni:D?



hej:)

Nu sitter jag här igen fast jag sitter på skolan har nyss varit på lunch de va spageti och skink sås gott:).
Sitter på rast nu och väntar på att engelskan skabörja tråk:P

hörs sen hej då:)<3

god natt på er:)

Nu e det dax för mig att sova så vi hörs mer imorgon:)<3

hej allehopa

Nu e semb här igen kom typ nyss hem har varit och lira fotboll det gick väll sådär:P haha.


Ja vad kan man skriva?:P Min dag har ju varit bra ialla fall va lite sekt att kliva upp imorse när man skulle till skolan bara.:P Men gissa vem som hade glömt kortet till matan då jo jag:P så jag blev tvungen att äta pizza idag till lunch men de va ju inte så dåligt ändå:P. sen blev det väll nån lektion och sen sluta man fick åka på fotboll på en gång typ jobbigt:P.


Ja som sakt så sitter jag hemma nu och inte vet vad man ska göra somm vanligt det blir nog tv det brukar bli så:)


hur har eran dag varit då?:D

hejhej:)

Nu sitter jag här igen och trycker lite på knaparna å inte vet vad man ska skriva:P. Tänkte ändå gå och lägga mig nu vi får höras imorgon typ vid 8-9 tiden på kvällen kommer typ hem då hej då:D


hej bloggen

Jag kom nästan nyss från träningen har precis klivit ut från duschen, det var inte riktigt min dag idag orka typ inget och så blev det fel typ hela tiden:P

Men ska se lite på tv nu ska se om det går nån bra film eller nått kanske skriver lite mer senare ikväll hejdå:D<3

:D



Här har ni mitt köp:D<3

hejhej:P

Nu är det en sån här grymt tråkig söndag och skola imorgon inte pepp på att gå dit direkt.:P
Japp så kan det ju va men jag har inte en annaing vad jag ska hitta på med idag ialla fall, det blir nog att följa tjejen till bussen. hon ska ju hem idag tråk:( sen blir det träning för mig de ska bli kul att sprnga lite de va ett tag sen nu.:P


Just de den där listan på vad jag skulle göra på lova de blev åt bläääää vet inte vad jag ska skriva:P
inget av de jag skulle göra hände typ. Jo jag va ju i stugen och de men när man kom hemm, ända jag gjorde va ju att jag köpte en tröja kan lägga upp en bild på den sen:). De anrda jag gjorde va ju poker med killarna de va grymt rolgt ialla fall:).

godmorgon:)

Nu har jag nyss vaknat nu e det bara att vänta tills tjejen ska vakna oxå:) jag vet inte vad vi ska hitta på med idag, nån ide kanske?


Ja jag visste vad de det blev ju inget igår som vanligt, fan vad surt. så det blev film med tjejen istället och vi gjorde negerbollar oxå roligt roligt:D<3

:D

Hejhej:) nu har jag nyss vaknat och ska snart gå och duscha, sen blir ded bowling kul:P. Sen när man kommer hem måste jag kolla om nån kan köpa lite öl de e ett måste:P


hej:D

Jag hann inte skriva igår blev nyss klar med poker spelet har spelat sen kl 9 igår kvälls :P


Ja jag har ju varit i stugen nu ett tag de e inte så mycket att skriva om:P de ända roliga man har gjort va väll att blanda groggar med farsan haha;P De tråkiga kan vi glömma :P så det blev inte så mycket att skriva om ialla fall:P ska sova nu natti:P

hej bloggen

jag kom hem en dag tidigare det började bli så tråkigt i stugan:P men ska på midda nu skriver mer ikväll, vad jag har gjort. Hej då:D

hej bloggen

Nu dra jag till stugan i ett skit väder det bara öser ner regn, men hörs om en vecka hej då:)<3

RSS 2.0